autotallin%20suunnittelu.jpg

Autotallin nosto-ovella on innovatiivinen muotoilu, jolla on kaikki modernin tekniikan edut. Pystysuunnassa aukeava ovi koostuu 4-5 paneelista, jotka saranoituvat takaisin autotallin sisään, kun se nousee aukon sisään. Kun paneelit on vedetty kokonaan sisään paneelit istuvat vaakatasossa kattoalueella ja ne tuetaan vaakasuunnassa.

Tämä yksinkertainen mutta tehokas muotoilu johtaa saavutettavan aukon koko leveyteen ja korkeuteen mikä tekee siitä ihanteellisen kodinomistajille, joilla on suurempia ajoneuvoja tai joissa ajotie on lyhyt. Vaihtoehtoisesta autotallin nosto-ovesta on saatavana useita malleja, jotka sopivat kodin arkkitehtuurityyliin ja siitä on nopeasti tulossa yksi suosituimmista saatavilla olevista ovityypeistä.

Lämpötehokkaat ja erittäin turvalliset eristetyt ovipaneelit

Vaikka autotallin ovia varten on saatavana eristämättömiä variaatioita, yksi poikkipinta-oven suurista eduista on, että se voidaan valmistaa sisältämään eristys mikä tekee niistä täydellisen koteihin, joissa autotallista on pääsy talon sisälle. Kun ajatellaan, että tilan suuri rakenteellinen aukko on yksi kiinteistön suurimmista lämpökatkoksista on taloudellisesti järkevää yrittää vähentää siitä päästävän lämmön määrää. Kun päätät asentaa energiatehokkaasti eristetyn oven lämpö säilyy kodin sisällä paljon pidemmän aikaa ja voi tehdä myös vierekkäisistä huoneista entistä paljon lämpimämpiä kuin ennen mikä johtaa kalliiden lämmityslaskujen alenemiseen.

Vakio- tai mittatilaus koot

Yleensä voit valita sinulle sopivan oven sadoista värivaihtoehdoista, lukuisista paneelivaihtoehdoista, nostotyypeistä sekä käyntiovien ja ikkunoiden mallistoista. Jos autotallin aukko jää normaalikokoisen oven ulkopuolelle, useat toimittajat pystyvät valmistamaan mittatilaus kokoja varmistaakseen täydellisen istuvuuden.

Värivalikoima

Autotalliovet voidaan määritellä valitsemalla tavalliset maalatut värit tai laminoidut puurakeviimeistelyvaihtoehdot. Nosto-oven voi myös tilata missä tahansa saatavana olevassa RAL-värissä, mikä auttaa luomaan ainutlaatuisen ja yksilöllisen ulkonäön sinun ovellesi.

Sileä tai puurakeinen viimeistely

Nosto-ovia on saatavana vaihtoehtoisesti tasainena nykyaikaisena pintakäsittelynä tai ne voidaan kohokuvioida puurakenteiseen pintakäsittelyyn, jotta saadaan maalatun puuoven ulkonäkö.

Ikkunoiden mallit

Suunnittelun yksityiskohdat tekevät jokaisesta nosto-ovesta yksilöllisen. Toimittajilla on laaja valikoima ikkunamalleja, joista kodinomistajat voivat luoda todella ainutlaatuisen ilmeen autotallin julkisivulle. Sen avulla valo ei pääse vain sisälle, vaan se lisää myös kodin yleistä esteettistä vetovoimaa.

nosto-ovi%20talliin.jpg

Kuinka saan lisätietoja autotallin nosto-ovista?

Autotallit eivät ole enää vain autojen varastointipaikkoja; ne ovat tärkeä ja paljon käytetty lisähuone kaikissa moderneissa kodissa. Jotkut ihmiset muuttavat ne kuntosaleiksi tai lasten leikkihuoneeksi, toiset käyttävät niitä kodinhoitohuoneina ja jotkut ihmiset muuttavat nyt jopa autotallirakennuksen baareiksi tai pelihalleiksi. Kun käytössä on niin laaja valikoima moderneja autotalleja vaikuttaa vain oikealta, että myös nosto-ovityyppejä on monenlaisia. Ikkunat voivat tuoda valoa mihin tahansa huoneeseen, kun taas eristetyt autotalliovet tuovat kodikkaan lämmön uudelle laajennuksellesi. Loppujen lopuksi tarvitset ainutlaatuisen nosto-oven jo suunnitteluvaiheessa, joka sopii yksilöllisiin tarkoituksiin ja siksi toimittajilla on kaikkea, perinteisestä nykypäivän automaattiseen kauko-ohjattuun oveen; täydellinen autotalli ovi on vain klikkauksen päässä.

Mikä autotallinovi on paras vaihtoehto?

Autotallin ovea valitessaan monet haluavat vain tietää yhden asian: mikä on parasta? Tähän kysymykseen ei ole helppo vastata, koska vastaus riippuu siitä, mitä haluat autotallin ovesta. Painopisteesi voivat liittyä siihen, kuinka houkuttelevalta uusi ovesi näyttää, kuinka se voi parantaa energiatehokkuutta tai kuinka todennäköisesti se vastustaa tunkeutumisyritystä? Tarkoituksesi huomioon ottaminen auttaa sinua päättämään tyyliä ja muotoilua koskevista päätöksistä.

Mekanismi

Tela- ja poikkipinta-alaisten autotalliovien mekanismeilla on hyötyä siitä, että ne aukeavat pystysuunnassa ilman, että heiluavat ollenkaan ulos - tämä on erittäin hyödyllinen ahtaissa tiloissa. Ero on siinä, miten ne avautuvat. Rullaovet rullaavat takaisin rullalle, joka on asennettu autotallin oven yläosaan, kun taas nosto-ovet liukuvat takaisin autotallissa oleviin kattoasennuskiskoihin laattojen avulla. Ero mekanismeissa vaikuttaa asennukseen tarvittavan autotallin kokoon, mikä voi vaikuttaa päätökseesi. Vakiokokoisen autotallioven kohdalla rullaovi tarvitsee mekanismilleen noin kaksi kertaa enemmän tilaa kuin nosto-ovi. Jos autotallissa on matala katto voidaan sinne asentaa myös matala nosto-ovi.

Koko

Molemmat autotallin ovityypit toimivat hyvin tavanomaisessa autotallissa. Jos tarvitset kuitenkin oven kaksoishalliin, poikkipinta-alaiset autotalliovet olisi parempi vaihtoehto. Rullaovien enimmäisleveys on noin 5-6 metriä, kun taas nosto-ovien leveys voi olla jopa 8 metriä.

autotalli.jpg

Ulkoasu

Autotallin oven ulkoasu on tärkeä tekijä monille, varsinkin jos autotalli on yhdistetty taloosi ja näkyvissä selvästi kadulta. Kun valitset uuden autotallin oven on ymmärrettävää, että haluat sen sopivan kotisi ulkonäköön, sillä saatavilla on laaja valikoima värejä ja viimeistelyjä. Rullaovet eivät ole suunnittelussa paljon erilaisia, koska niiden vieritysmekanismi tarkoittaa, että ohuet vaakatasot ovat tarpeen. Rullaovet voivat kuitenkin olla erivärisiä. Sitä vastoin autotallin nosto-ovissa on enemmän vaihtoehtoja erilaiset paneelirakenteet ja pintaefektit ovat mahdollisia sekä laaja valikoima värejä. Ne voidaan jopa muotoilla vastaamaan etuoveasi vastaavalla ilmeelle. Autotallin oven ikkunat ovat toinen harkinnanvarainen valintavaihtoehto. Rullaovissa on harvinaista olla ikkunoita ja silloin vain erittäin ohuet lasit olisivat mahdollista. Eri muotoiset, ikkunalliset ja tyyliset lasi-ikkunat ovat mahdollisia nosto-ovissa.

Eristys

Rulla- ja nosto-ovet toimitetaan usealla eri eristys vaihtoehdolla. Yksinkertainen eristys on halvempaa eikä sitä ole erityisesti suunniteltu eristykseen, mutta hyvin asennettuna se todennäköisesti silti eristää enemmän kuin vanha autotallin ovi. Jos hyvät eristysominaisuudet ovat korkealla prioriteettien luettelossa haluat paremman erityksen oveen parhaan suojaustason saavuttamiseksi. Levyoven sälejärjestelyn ja tiivisteiden vuoksi tällä tyylillä on eristysreuna rullaovien päällä.

Turvallisuus

Turvallisuuden kannalta kummankaan tyylin perusversiot eivät tarjoa korkeinta suojaustasoa. Autotallin ovet tarjoavat lisäeristyksen lisäksi lisälujuuden ja kestävyyden mahdollisille tunkeilijoille. Laadukas, automaattinen nosto-ovi tarjoaa suuren haasteen jokaiselle varkaalle. Nosto-ovet ovat rakenteeltaan tukevia, ja niiden sivuttaislujuus on suurempi kuin tyypillisen rullaoven. Peruslukitusmekanismilla asennettuna siitä tulee kuitenkin heikko kohta, joka voidaan murtaa. Varmista, että valitset sylinterilukon poikkitilojen oven turvallisuuden parantamiseksi. Vaihtoehtoisesti automatisointi - vaikka se on harvinaisempi nosto-oviin kuin rullaoviin - voi poistaa perustan lukitusjärjestelmän ja ilmeisen tulopaikan tarpeen.

Haluatko tietää enemmän autotallin ovista?

Kuten huomaat paras valinta sinulle riippuu siitä mitä etsit autotallin ovesta. Tilan säästämiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi nosto-ovi voisi olla ihanteellinen valinta juuri sinulle.